Juventus - Parma : Cristiano Ronaldo
Fotograf: ONEPLUSNINE. Upphovsman REUTERS. Juventus - Parma : Cristiano Ronaldo

Juventus – Frosinone, Serie A, 15 februari
Sportnörds tips: 0-1

I den ständiga jakten på omgångens skräll i de stora ligorna satsar Sportnörd denna omgång på att den enda förlustnollan I de tio största ligorna ska spräckas.

Juventus hade lite ”kris” för ett tag sedan. 3-3 hemma på Allianz mot Parma är inte vad man förväntar sig av Europas stabilaste topplag. Frågetecknen fanns där i en vecka. Sedan slog man Sassuolo borta med 3-0 och ”The Old Lady” har åter 11 poängs marginal i jakten på ”scudetton.”

Men det är nånstans i de insläppta målen mot Parma, och förluster mot Young Boys och Manchester United, vi hämtar kraften till veckans på papperet helt galna skrälltips.

Vi tror att Juventus, med 20 segrar på de 23 ligamatcherna, går att slå för ett svagt bortalag som nästjumbon från söder. Att Frosinone gör det i en kombination av energin från den överraskande vinsten senast mot Sampdoria borta och att 11 poängs ledning ändå borde göra att ”det-är-klart-nu”-känslan till sist anländer. På det att Juve har en tuff match mot Atletico Madrid i Champions League strax innan och oddsen hos sportbetting-sajterna ser extremt lockande ut.

Men det måste räcka med ett mål. Frosinone är knappast laget som öser in mål mot Juventus, man har totalt bara mäktat med 17 mål på 23 omgångar. Vårt tips är att Camillo Ciano gör det där enda målet och chockar Allianz.

Om Sportnörds tips håller blir Juventus den sista klubben i de tio största ligorna som var obesegrade. Paris Saint-Germains svit bröts som bekant mot Lyon nyligen.