181029 Fotboll, Premier League Soccer Football - Premier League - Tottenham Hotspur v Manchester City - Wembley Stadium, London, Britain - October 29, 2018 Tottenham's Erik Lamela looks dejected with Harry Winks and team mates after the match REUTERS/David Klein EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details. © BildbyrŒn - COP 7 - SWEDEN ONLY

Längsta väntan på ligatitel bland (forna) storklubbar:

1. Tottenham Hotspur, 57 år

Det var 1961 som Totteham under Bill Nicholson vann ligan och dessutom FA-cupen. Sedan har det varit som förgjort på White Hart Lane. Men på senare år är klubben från nordöstra Lonon åtminstone med i racet och kanske gör ny större arena att det sista steget tillbaka i spotlight till sist kan tas?

2. Borrusia Mönchengladbach, 41 år

På 1970-talet var Borussia en euroepisk gigant med bland annat tre raka ligatitlar 1975-77. Hade inte Bayern varit ännu mäktigare hade det blivit betydligt fler. Borussia har ofta funnits med i bilden men en ständig rad av nya konkurrenter, som Dortmund, har hindrat den riktiga återkomsten till tronen.

3. Saint-Etienne, 37 år

I dag känns det osannolikt men en gång i den var de gröna från Centralmassivet i mellersta Frankrike en storklubb med tio ligatitlar, rekord. Numera känns det som om PSG och även Monaco för evigt kommer att hindra en återkomst.

4. Athletic Bilbao, 34 år

I en tid när även Östersund kan slå Athletic tycks det osannolikt att klubben från Baskien ska övertrumfa de finansiella giganterna i Madrid och Barcelona. Men det hände så pass så sent som 1984, när man vann dubbelt.

5. Napoli, 28 år

Ska Napoli någonsin kunna vinna även utan Diego Maradona? Svaret på den frågan har sedan 1990 varit nej och i dag tycks Juventus omöjliga. Men en fotbollsstad som Neapel ger nog aldrig upp drömmen.

5. Liverpool, 28 år

Den mest omtalade titeltorkan i toppfotbollen. Liverpool vann 1990 i regi av Kenny Dalglish. Efter det har det varit omöjligt. 2002, 2009 och 2014 nåddes dock andraplatser på Anfield och det känns som att dagen när ”You’ll Never Walk Alone” associeras till en första titel i Premier League inte är så långt borta.